Egy énekes, egy zenekar...több stílus

Kellemes háttérzene vagy dübörgő party? Mi mindkettőt tudjuk.

"Elegáns és visszafogott"

Amikor élő háttérzenére van szükséged a fogadás vagy a vacsora alatt, ahol a zenekar modern és klasszikus slágereket szólaltat meg akusztikus stílusban, elegánsan, visszafogottan.

A megoldás?

Just B' Cos

VAGY

"Tánc kifulladásig"

Amikor egy fergetes party-ra vágysz az élő zene varázsával, a legkedveltebb partyzenékkel, ahol magával ragad az őrület, a tánc és a hajnalig tartó igazi party hangulat.

A megoldás?

Ricky Party'n

Te döntöd el, hogy Neked melyikre van szükséged.
Tekerd feljebb Te a hangerőt, amennyire csak szeretnéd!

Ha visszafogott lounge zenére vágysz, válaszd a Just B' Cos-t!
Ha őrületes partyra akkor a Ricky Party'n-t.

Just B'Cos

Ricky Party'n

Before After

Aki a zenekar stílusát az igényeidhez igazítja:

Haddad Henrik - Ricky

Haddad Henrik Ricky a hazai zenei világ egy rendkívül üdítő színfoltja. Megnyerő személyiségével és közvetlen előadásmódjával magával ragadja közönségét.

Profizmusával, lendületével, különleges hangszínével, a zene iránti alázatával azonnal elbűvöli hallgatóságát! Pillanatok alatt felméri a közönség igényeit és nyombanteljesíti azt! Mindennek eredménye egy fergeteges hangulatú, emlékezetes rendezvény! Nagy színpadi rutinja többek között annak is köszönhető, hogy zenés színházi darabok és táncelőadások szereplője és alkotója volt, valamit gyakran láthatjuk őt műsorvezetőként is!

Ricky neve a 90-es évek végén alakult Picasso Branch pop csapatból vált ismertté, ahol kamaszként fiatalok ezreinek volt kedvence. „Mint a jó bor” mostanra érett férfielőadóvá forrott, és megalapította Magyarország legfrissebb zenei formációit. A visszafogottabb, akusztikus stílust képviselő JUST B’COZ-t és a legkedveltebb partyzenéket játszó RICKY PARTY’N-t.

Just B'Cos

Ricky Party'n