Ricky

Haddad Henrik

Ricky, azaz Haddad Henrik 1980. október 3-án született Budapesten és személyiségét tekintve egy igazi mérleg. A dallamos zene szeretetét édesapjától örökölte, aki libanoni. Ricky három éves koráig élt Libanonban szüleivel és két testvérével, Leylaval és Richarddal.

Tizenhét évesen kezdett el énekelni tanulni.  1999 januárjában alakult meg a Picasso Branch nevű popegyüttes, melynek tagja lett. Az együttes alapítása Kozso nevéhez fűződik.  Az „Álmodj rólam” című bemutatkozó daluk után dobták piacra bemutatkozó albumukat 1999 májusában, jellemzően romantikus pop slágerekkel, mint például a „Belehalok ha Te nem szeretsz” vagy akár a „Gyere még!” .

A Picasso Branch után szóló karrierbe kezdett.  2006-ra összeállt az új csapata és egy új zenei anyagon kezdett dolgozni. 2007 februárjában két videoklipet is forgatott, egyet szólóban „Engedj el csendesen” címmel, egyet pedig Baby Gabival, ez volt a „Forró tűz”.

2004 óta a Földessy Margit Színjáték Drámastúdió tagja, ahol főbb szerepekben láthatta a közönség:  Popfesztivál (József); Hair (Hud); Minden lében három kanál (Boris); A lovakat lelövik ugye? (Pedro). A színház egyébként a hobbija is Rickynek, akár a színpadon áll és közönségnek játszik, akár közönségként a nézőtérről figyel.

2011-ben bekerült a rendezvények világába, ahol sikerült legrangosabb esküvő-szakmai díjkiosztóján, a Hungarian Wedding Award-on négy alkalommal is megkapni (Együttműködés díját zenekar kategóriában)Év Esküvői Zenekara díjat. 2019-ben Ricky megalapította Magyarország legfrissebb zenei formációit. A  visszafogottabb, akusztikus stílust képviselő Just b’coz – t és a legkedveltebbparty zenét játszó Ricky Party’n –t.

Ricky sportol – focizik és táncol, valamint tagja és főszereplője egy profi arab folklór tánccsapatnak, az Effendi Dabke Troup-nak melynek művészeti vezetője is egyben…

Haddad Henrik ’Ricky’, Picasso Branch, PartYssimo, akusztikus, Just b’coz, Ricky Party’n, Kozso, „Álmodj rólam”, Belehalok ha Te nem szeretsz, Gyere még, Engedj el csendesen, Baby Gabi, Forró tűz, esküvő, Hungarian Wedding Award, Év Esküvői Zenekara, Just b’coz , akusztikus, partnertalálkozók, konferenciák, bálok, Gálaműsorok, üzleti vacsorák vagy borkóstolók alkalmával. Barta Zsolt Oláh Antal Ricky Party, Riki Parti, Riki Partin, Rickie Party, Rickie Partyn, Ricki Party, Ricki Partyn, Ricki Partin,