Tatami
Bootsie
Bélu
Franco
Fab Ritch
Ricky
Greg La Paz
Archie

Tagok

Ének: Haddad Henrik –Ricky

Billentyű: Fábián Richárd – 

Gitár: Szász Dávid  8 éves kora óta zenél. Klasszikus gitáron tanult 12 évet. Majd a Kodolányi János főiskola Jazz-gitár előadóművész szakán végzett kiváló eredménnyel 2014-ben. A Füred Dixieland Band tagjaként szerencséje volt muzsikálni Horváth Charlieval, Abebe Dániellel, Szolnoki Péterrel, Falusi Mariannal, Szulák Andreával, Kamarás Ivánnal, Malek Andreával.

Basszus: Jámbor Béla 

Dob: Tatai Tamás 15 évesen kezdte a művészeti/zenei pályát. A képzőművészet és a zene iránti rajongása szinte egy időben gyermekkorában jelentkezett az életében. 

20 éves kora óta aktívan foglalkozik zenéléssel,és azon belül a dobolással,amely gyorsan a hivatásává vált.Szendőfi Péter magántanitványa volt 1998-2002 között.
Alapító tagja a 25 éves Led Zeppelin Session zenekarnak. Szervezője, és kitalálója, a 2015 óta minden évben megrendezésre kerülő Bonzo Celebration’s Day – dobos rendezvénynek.
Előadója a “John Bonham és saját trükkök a Led Zeppelin” Workshop sorozatnak.
Pályafutása alatt számos hazai és nemzetközi produkcióban vett részt. Ezekből az egyik legkiemelkedőbb Jon Lord-al, a Deep Purple alapító tagjával való közös európai-ázsiai turné 2009-2011 között.
2019-től nemzetközi képviselője a LUDWIG DRUMS, PAISTE CYMBAL, és az AGNER STICKS cégeknek.

Harsona: Szepesi Ferenc 

Szaxofon. Pázmándi Gergely Zeneszerző és zenetanár, a Vienna Konservatoriumban és a Zeneakadémián szerezte diplomáit. Saját jazztriója mellett állandó tagja a Junk Big Band-nek, művészeti vezetője a Coda Nostra Big Band-nek, illetve a Stetl zenekarnak.

Trombita: Daróczi Áron