Tagok

Ének: Haddad Henrik Ricky  a hazai zenei világ egyik legüdítőbb színfoltja. Tinédzser kora óta van színpadon, legyen szó zenés színházi előadásról, táncról, műsorvezetésről, vagy akár élőzenei produkcióról. Közvetlenségével és előadásmódjával az első pillanattól kezdve magával ragadja közönségét.

Neve a 90-es évek végén alakult Picasso Branch pop csapatból vált ismertté, de majd egy évtizedig tagja volt a PartYssimo zenekarnak is. 2019-ben Ricky kivált a csapatból és megalapította Magyarország legfrissebb zenei formációit. A visszafogottabb, akusztikus stílust képviselő JUST B’COZ-t és a legkedveltebb talpalávaló repertoárt játszó RICKY PARTY’N-t.

Billentyű: Fábián Richárd zenei pályafutását 6 éves korában kezdte. 10 évet tanult zeneiskolában zongorán és szintetizátoron, majd jelentkezett a Kőbányai Zenei Stúdió zongora szakára, ahol 2016-ban végezett. Budapesten sok híres zongoraművész és tanár tanította. Halász János a Charlie Band billentyűse, Esze Jenő a zeneelmélet atyja, Cseke Gábor a Modern Art Orchestra zongoristája. Több hónapos hajóút során sok tudást, tapasztalatot szerezett. 2017 és 2019 között Monacoban, Európa egyik leghíresebb kávézójának teraszán, a Cofe De Paris-ban zongorázott. Több ismert énekes után, (Wolf Kati, Vastag Tamás, Varga Feri és Balássy Betti.) jelenleg  a Ricky Party’n zenekar billetyűse.

Gitár: Szász Dávid  8 éves kora óta zenél. Klasszikus gitáron tanult 12 évet. Majd a Kodolányi János főiskola Jazz-gitár előadóművész szakán végzett kiváló eredménnyel 2014-ben. A Füred Dixieland Band tagjaként szerencséje volt muzsikálni Horváth Charlieval, Abebe Dániellel, Szolnoki Péterrel, Falusi Mariannal, Szulák Andreával, Kamarás Ivánnal, Malek Andreával.

Basszus: Jámbor Béla Székesfehérváron született.
Kiskora óta foglalkoztatta a zene, mégis csak 2006-ban döntött úgy, hogy
basszusgitárt ragad. Mindig kiváló tanárok segítségével formálódhatott. A koronát
tanulmányaira pedig a Kodolányi János Főiskola Jazz Tanszakának elvégzésével
helyezte fel 2012-ben. Sok ismert produkcióban szerepelt. Kelemen Kabátban, Kállay Saunders Band, Keresztes
Ildikó zenekara, Burnout Zenekar, Mamazonas. Zenei inspirációi műfajtól függetlenek, és ezt
a sokszínűséget a Ricky Party’n zenekarban kamatoztatja.

Dob: Tatai Tamás 15 évesen kezdte a művészeti/zenei pályát. A képzőművészet és a zene iránti rajongása szinte egy időben gyermekkorában jelentkezett az életében. 

20 éves kora óta aktívan foglalkozik zenéléssel,és azon belül a dobolással,amely gyorsan a hivatásává vált.Szendőfi Péter magántanitványa volt 1998-2002 között.
Alapító tagja a 25 éves Led Zeppelin Session zenekarnak. Szervezője, és kitalálója, a 2015 óta minden évben megrendezésre kerülő Bonzo Celebration’s Day – dobos rendezvénynek.
Előadója a “John Bonham és saját trükkök a Led Zeppelin” Workshop sorozatnak.
Pályafutása alatt számos hazai és nemzetközi produkcióban vett részt. Ezekből az egyik legkiemelkedőbb Jon Lord-al, a Deep Purple alapító tagjával való közös európai-ázsiai turné 2009-2011 között.
2019-től nemzetközi képviselője a LUDWIG DRUMS, PAISTE CYMBAL, és az AGNER STICKS cégeknek.

Harsona: Szepesi Ferenc Hajdú-Bihar szívében Debrecenben született. Harsonaművész diplomát a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán szerezte 2011-ben. 2009 óta “Védi a Hazát” hangszerével a honvédség kötelékein belül. A könnyűzene, azon belül a Jazz, mint műfaj iránti érdeklődése mindig is fontos volt a számára. Felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszékére, Jazz Harsona szakra, melyen jelenleg is tanul. Számos előadóval, együttesben és zenei formációban működött közre, többek között: Budapest Jazz Orchestra, Group’N’Swing, R-Go, Geszti Péter, Tóth Vera, Gájer Bálint, Sasvári Sándor, valamint Vígszínház, Centrál Színház és a Danubia Szimfonikus Zenekar. Jeéenleg a Ricky Party’n zenekar Harsonása, vokalistája és hangszerelője. 

Szaxofon. Pázmándi Gergely Zeneszerző és zenetanár, a Vienna Konservatoriumban és a Zeneakadémián szerezte diplomáit. Saját jazztriója mellett állandó tagja a Junk Big Band-nek, művészeti vezetője a Coda Nostra Big Band-nek, illetve a Stetl zenekarnak.

Trombita: Daróczi Áron 8 éves kora óta zenél. A trombitát mint hangszert Sárvári József, első tanárának köszönhetően szerette meg aki a debreceni Simonffy Emil Zeneiskola tanára. Az ő zenei szeretete és kitartó munkája miatt kezdett bele a zenei pályába. 4 évig tanult klasszikus trombitát Csősz Jánosnál a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskolában Debrecenben. Később 2 évig volt tanulója a Kőbányai Zeneistudiónak ahol Bacsa Zoltánnál tanulta meg a Jazz és a könnyűzenei alapokat, de számos remek oktatót ide lehet sorolni akiktől nagyon sokat tanult. Később felvételizett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazztrombita szakára, jelenleg is ott tanul Hámori Jánosnál mint 3. éves hallgató. Minden műfajban jól érzi magát, mert ha jó a zenekar és a tagok olyanok mint a Ricky Party’n -ban akkor a szórakozás garantált a kemény munka mellett!